Foto: LETA

Latvijas hokeja čempionāta komandai "Mogo" pievienojušies divi uzbrucēji un aizsargs, kuri iepriekš spēlējuši ārzemēs, informēja komanda.

"Mogo" komandai pievienojies uzbrucējs Jānis Ozoliņš, kurš pagājušo sezonu noslēdza Anglijas komandā "Guildford Flames", 35 spēlēs gūstot 22 vārtus un izdarot 17 piespēles.

Vēl no Anglijas Latvijā atgriezies aizsargs Ričards Birziņš, kuram "Manchester Storm" sastāvā izdevās sakrāt solīdu statistiku - 41 spēlē 25 (8+17) punkti.

Pēc sešu sezonu aizvadīšanas Kazahstānā Latvijā atgriezies Andrejs Smirnovs. Šajā laikā viņš divreiz kļuva par Kazahstānas čempionu, bet pēdējo sezonu aizvadīja "Beibarys" komandas sastāvā, 39 spēlēs iekrājot 13 (4+9) punktus.

Otrdien "Mogo" pazinoja, ka komandai pievienojušies arī Juris Ziemiņš un Emīls Potāpovs. Ziemiņš pēdējos gadus bija viens no vadošajiem "HK Zemgale" uzbrucējiem. 22 gadus vecais uzbrucējs pagājušo sezonu noslēdza ar 35 punktiem 27 spēlēs, kā arī tika atzīts par virslīgas februāra labāko spēlētāju. Savukārt uzbrucējs Emīls Potāpovs pērn spēlēja "HK Kurbads" sastāvā, 23 spēlēs gūstot 12 punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!