Foto: Publicitātes foto
Latvijas hokeja čempionāta spēlē sestdien, 29.oktobrī, HK "Mogo" ar rezultātu 6:2 uzvarēja HS "Rīga" hokejistus.

Divus vārtus "Mogo" labā guva Raimonds Vilkoits un Rūdolfs Prūsis, pa vieniem Sergejs Teluškins un Rustams Begovs.

Lieliski jaunajā komandā debitēja uz HK "Mogo" no HK Zemgale/LLU pārnākušais Raimonds Vilkoits. Jau spēles pirmajā minūtē Vilkoits pirmo reizi pārspēja HS "Rīga" vārtsargu Deniju Romanovski, bet 13.minūtē guva Mogo otros vārtus. Pašās trešdaļas beigās Emīlam Ģēģerim izdevās pārspēt arī Henriju Anču un samazināt rezultāta starpību 1:2.

Otrajā trešdaļā Rūdolfs Prūsis un Sergejs Teluškins guva vēl divus vārtus "Mogo" labā, bet Oļegs Šišjaņņikovs otro reizi pārspēja Anču. Trešajā periodā Rustams Begovs un Prūsis Romanovska vārtos iemeta vēl divas ripas, un "Mogo" svinēja uzvaru ar 6:2.

Citā spēlē "Kurbads" sestdien izbraukumā ar 10:3 (1:2, 2:0, 7:1) sagrāva "Pārdaugava" vienību, kas tai atkal ļāvis pārņemt vadību virslīgas kopvērtējumā.

Zīmīgi, ka mača sākums "Kurbads" komandai nemaz nepadevās tik viegls, jo pēc Jura Bērziņa un Maksima Osipova metieniem "Pārdaugava" izvirzījās vadībā ar 2:0. Pirmā perioda izskaņā gan Mārtiņš Gipters samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet otrajā trešdaļā viņā panāca izlīdzinājumu.

Pēc tam "Kurbads" pārņēma kontroli savās rokās, bet noslēdzošajā periodā nodrošināja graujošu uzvaru, maču noslēdzot ar sešiem bezatbildes vārtiem.
Gipters šajā mačā guva trīs vārtus jeb "hat-trick" un veica vienu rezultatīvu piespēli. Tikmēr ar trim piespēlēm atzīmējās Toms Hartmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!