Belvilas "Senators" latviešu uzbrucējam Rūdolfam Balceram gūti vārti Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē pret Ročesteras "Americans", bet pārējiem Latvijas hokejistiem savu komandu spēlēs ar rezultativitāti neizcēlās.

"Senators" AHL regulārā čempionāta spēlē uzvarēja "Americans" ar 5:4 (1:3, 2:1, 2:0), un Balcers piedalījās komandas otro vārtu guvumā otrā perioda sākumā, realizējot skaitlisko vairākumu. Kopumā latviešu uzbrucējs šai spēlē izdarīja astoņus metienus pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs, -1.

Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāras/Skrantonas "Penguins" komanda AHL regulārā čempionāta spēlē ar 4:3 (0:2, 1:0, 2:0, 1:0) pagarinājumā pieveica Bridžportas "Sound Tigers". Bļugeram šai mačā divi metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients, -1. Viņš arī nopelnīja noraidījumu pagarinājuma otrajā minūtē, taču tas neliedza "Penguins" gūt uzvaru, jo noraidīts bija arī pretinieku komandas spēlētājs.

Vārtsargs Matīss Kivlenieks palika rezervē Klīvlendas "Monsters" spēlē, kurā "monstri" uzvarēja ar 3:1, savukārt uzbrucējs Kristians Rubīns Toronto "Marlies" spēlei pret Binhemtonas "Devils" netika pieteikts. Arī šajā mačā rezultāts bija 3:1, bet "Marlies" labā. Ārpus pieteikuma palika arī aizsargs Kristofers Bindulis, kura pārstāvētā Hēršijas "Bears" "sausā" piekāpās Līhaivelijas "Phantoms".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!