Foto: F64

Divu Latvijas uzbrucēju pārstāvēto komandu duelī Amerikas Hokeja līgas (AHL) reglārajā čempionātā Ņikitas Jevpalova Lavalas "Rockets" ar 4:2 (2:0, 1:1, 1:1) pārspēja Rūdolfu Balceru un Belevilas "Senators".

Latvijas hokejisti šajā mačā palika bez rezultativitātes punktiem. Jevpalovs izdarīja trīs metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu. Balceram viens metiens pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients, -1.

Uzvarētājiem vārtu guva Antuāns Veikeds, Birons Frēze, Alekss Belzils un Aleksandrs Grenjē. "Senators" labā abus vārtus guva Gabriels Ganje.

Nedz "Rockets", nedz "Senators" šobrīd neatrodas "play off" zonā – Austrumu konferences kopvērtējumā augstākā pozīcijā ir Belevilas komanda, kas pēc 36 spēlēm ieņem 12. vietu. Lavalas "Rockets" ar 33 punktiem 35 spēlēs ir 14. vietā.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajiem klubiem visaugstāk Austrumu konferencē ir vārtsarga Matīsa Kivlenieka Klīvlendas "Monsters", kas atrodas 6. vietā, bet Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksrbaras/Skrantonas "Penguins" ir septītajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!