Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers pēc saviem pirmajiem vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā sacīja, ka sajūtas esot lieliskas, jo ar precīzo metienu izdevās izcelties jau otrajā spēlē pasaules spēcīgākajā līgā.

Jau vēstīts, ka svētdien Balcers savā otrajā NHL spēlē Otavas "Senators" sastāvā izcēlās ar vārtu guvumu, taču tas neglāba komandu no zaudējuma ar rezultātu 4:5 Karolīnas "Hurricanes".

"Sajūtas ir lieliskas. Patīkami, ka pirmos vārtus izdevās gūt tik agri. Labi, ka sestdien izdevās sajust NHL hokeju, tāpēc svētdienas spēlē jutos labāk. Šodien jau centos vairāk iesaistīties spēlē un veidot uzbrukumus, bet tajā pašā laikā spēlēt vienkārši," pēc spēles sarunā ar Ziemeļamerikas medijiem teica Balcers.

Viņš arī pauda prieku par to, ka šī spēle norisinājās tik agri, jo viņa vecāki un citi cilvēki Latvijā varēja redzēt šo maču un viņa pirmo "golu".

Savukārt "Senators" galvenais treneris Gijs Bušē apmierinoši novērtēja Balcera un Žana Gabriela Pažo iekļaušanos komandā.

"Šie divi puiši jau pēc ienākšanas mūsu komandā atstājuši iespaidu. Šodien viņi mums deva iespēju uzvarēt. Man bija patīkami izbaudīt, ka beidzot komandā ir četras labas maiņas, jo visi virknējumi nospēlēja labi," teica Bušē.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!