Foto: Facebok Kaspars Volonts/HK Rīga

Latvijas komanda "Rīga" sestdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 5:3 (0:0, 2:1, 3:2) pārspēja Leonīda Beresņeva vadīto Stupino "Kapitan" vienību.

"Rīgas" komandā ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Gustavs Millers.

Otrā perioda otrajā minūtē pēc cīņas vārtu priekšā Millers atklāja cīņas rezultātu, bet nepilnas sešas minūtes pirms trešdaļas beigām Kristaps Roķis ar plaukstas metienu panāca 2:0. Nedaudz vēlāk pretinieki vienus vārtus atguva, bet trešā perioda trešajā minūtē Jānis Švanenbergs atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Viesi 12 minūšu laikā izlīdzināja rezultātu, bet nākamajās divās minūtēs pa vārtiem guva Antons Siņegubovs un Millers, kuri sarūpēja laukuma saimniekiem uzvaru ar 5:3.

"Rīgas" komandā par labāko spēlētāju tika nosaukts Siņegubovs.

Svētdien abas komandas tiksies atkārtoti.

Ar 43 spēlēs izcīnītu 33 punktiem "Rīga" ieņem 14.vietu Rietumu konferencē, kur "Kapitan" ar 48 punktiem ir desmitajā pozīcijā.

"Rīgas" komandas galvenais treneris šajā sezonā ir Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusam palīdz Raimonds Vilkoits un Normunds Sējējs.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!