Latvijas hokeja klubs "Mogo" Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa izcīņas otrās kārtas turnīra izšķirošajā spēlē zaudēt nebija patīkami, taču kopumā turnīrs vērtējams ar plusa zīmi, uzskata viens no komandas līderiem un ģenerālmenedžeris Elviss Želubovskis.

Jau vēstīts, ka "Mogo" hokejisti Kontinentālā kausa izšķirošajā spēlē ar rezultātu 2:3 (0:0, 0:1, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās turnīra saimniecei Doņeckas "Donbass".

"Zaudēt nekad nav patīkami, īpaši tik svarīgā spēlē. Turklāt ielaidām otros vārtus divarpus minūtes pirms trešā perioda beigām. Tagad jau kāds brīdis pagājis, un es varu teikt, ka slikti mēs nespēlējām," kluba preses dienestam teica Želubovskis. "Arī rumāņiem bija pieci seši ziemeļamerikāņi, kuri tāpat vien mums neko nedeva. Par "Donbass" nemaz nerunājot, īpaši zinot viņu treniņprocesu un gatavošanos. Kopumā "Mogo" komandai šis turnīrs ir ar pluss zīmi. Čaļi spēlēja, sitās. Atdeva visus spēkus."

"Varu izcelt abus vārtsargus. Abi nospēlēja ļoti labi, ļaujot divus mačus uzvarēt un trešajā tikt līdz "bullīšiem"," sacīja ģenerālmenedžeris.

Pats Želubovskis Kontinentālā kausa izcīņā piedalījās trešo reizi: "Ar "Rīga 2000" man bija knapi pāri 20 gadiem, ar to laiku man ir grūti salīdzināt. Bet pēdējās divas reizes es nekādas lielās atšķirības nejutu. Vienmēr ir patīkami un interesanti spēlēt ar stiprām komandām nopietnā turnīrā. Pirms četriem gadiem izdevās iekļūt trešajā kārtā, šoreiz bullīšos vinnēja ukraiņi."

"Tagad varam koncentrēties Latvijas čempionāta mačiem un soli pa solim atgriezties savā ierastajā līmenī. Latvijas čempionu tituls mums tomēr ir sezonas galvenais mērķis," uzsvēra Želubovskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!