Latvijas U-20 hokeja izlases galvenais treneris Kārli Zirnis pirms pasaules čempionāta pirmās divīzijas otrās spēles pret mājinieci Baltkrieviju uzsver, ka abas komandas ir labi nokomolektētas, tādējādi gaidāma interesanta cīņa.

Latvijas U-20 izlases hokejisti pasaules čempionāta pirmajā spēlē ar 3:0 pieveica Dāniju, kas vēl pērn spēlēja elitē. Savukārt Baltkrievija, kas kā mājiniece ir viena no favorītēm, savā pirmajā mačā trīsreiz atspēlējās un spraigā cīņā ar 4:3 pieveica Austriju.

"Diezgan labi aizvadījām visas 60 minūtes (spēlē pret Dāniju). Trešajā periodā bija dažas kļūdas, viņiem bija vairāk metienu, bet zinājām, ka pēc 2:0 būs spiediens. (Vārtsargs) Voris ļiti labi noķēra pāris metienus. Kopumā apmierināts ar visu spēli. (Dānija) Īpaši nepārsteidza, bet gaidīju vairāk no viņiem. Mēs daudz momentu nerealizējām," pēc uzvaras pār Dāniju teica Zirnis.

Otrdien pulksten 18:30 pēc Latvijas laika Zirņa vadītā komanda tiksies ar Baltkrieviju, un tā var kļūt par turnīra izšķirošo spēli.

"(Baltkrievijai) ir savākts ļoti labs sastāvs. Laba komanda, bet arī mēs esam ļoti labi. Būs interesants hokejs," prognozē Zirnis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!