Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Bukarts pirmdien Čehijas čempionāta spēlē atdeva divas rezultatīvas piespēles, kaldinot savas komandas Ostravas "Vītkovice Ridera" uzvaru.

"Vītkovice Ridera" viesos ar 4:2 (2:0, 1:1, 1:1) uzvarēja Pardubices "Dinamo".

Bukarts laukumā pavadīja 17 minūtes un 42 sekundes, rezultatīvi piespēlējot otro un ceturto vārtu guvumos. Tāpat uzbrucējs izdarīja četrus metienus pa vārtiem, spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Nepilnas 17 minūtes Ostravas komandā nospēlēja arī Frenks Razgals, kurš veica trīs metienus pa vārtiem, maču noslēdzot ar negatīvu lietderību -1.

Uzvarētāju labā divus vārtus iemeta Ondrejs Romans, bet Pardubices vienībā precīzi meta Jans Mandāts un Johans Harju.

Citā spēlē Zlīnas "PSG Berani" ar Ralfu Freibergu sastāvā viesos ar 1:2 (1:0, 0:2, 0:0) piekāpās Liberecas "Bīlī Tigrši".

Freibergs laukumā pabija 23 minūtes un 40 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks Zlīnas klubā. Tāpat aizsargs nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderību +1.

Liberecas komandā abus vārtus iemeta Jarsolavs Vlačs, bet goda vārtus Zlīnas vienībā guva Jakubs Šlahars.

Savukārt "Mlada Boleslav" viesos ar 2:3 (2:2, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1) "bullīšos" zaudēja Plzeņas "Škoda".

Bičevskis šajā mačā nospēlēja 14 minūtes un 22 sekundes, nopelnot negatīvu lietderību -1.

"Mlada Boleslav" ar 54 punktiem 32 spēlēs ir ceturtajā vietā, Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" ar 52 punktiem 31 mačā ieņem sesto pozīciju, bet Oskara Cibuļska Hradeckrālovas "Mountfield" ir astotajā pozīcijā, 32 dueļos iekrājot 45 punktus. Par diviem punktiem mazāk ir vienu vietu zemāk esošajai Zlīnas komandai, bet Bukarta un Razgala vienība ar 37 punktiem ierindojas 12.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!