Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē ceturtdien, 30. jabvārī, zaudējumu piedzīvoja Zemga Girgensona pārstāvētā vienība Bufalo "Sabres", kas ar 1:3 (1:0, 0:2, 0:1) piekāpās Monreālas "Canadiens".

Latviešu uzbrucējs nospēlēja 13:31 minūti, izdarīja trīs spēka paņēmienus, divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs "-1".

Mača astotajā minūtē Džeks Eikels guva savus 30. vārtus sezonā un vadībā izvirzīja "Sabres", bet Bufalo komandai tas bija vienīgaos gols mačā. Otrā perioda sākumā divarpusi minūšu laikā Iļja Kovaļčuks un Brendans Galahers panāca 2:1, bet mača izskaņā Tomašs Tatars ripu raidīja jau tukšos "Sabres" vārtos.

Abas komandas NHL Austrumu konferencē atrodās līdzās un cīnās par iekļūšanu Stenlija kausā. "Sabres" tagad ar 51 punktu 51 spēlē ieņem 12. vietu, no "play off" zonas atpaliekot jau par desmit punktiem, bet "Canadiens" tagad ir par diviem punktiem vairāk.

Nākamo maču "Sabres" aizvadīs sestdien, 1. februārī, kad savās mājās uzņems Elvi Merzļikinu, Matīsu Kivlenieku un pārējos Kolumbusas "Blue Jackets" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!