Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar pieciem vārtu guvumiem ceturtdien izcēlās Ņujorkas "Rangers" spēlētājs Mika Zibanejads, kurs nodrošināja savas komandas uzvaru pagarinājumā ar rezultātu 6:5 pār Vašingtonas "Capitals".

Zibanejadam šī bija pirmā piecu vārtu spēle NHL karjerā, kā arī ceturto reizi viņam izdevās gūt "hat-trick". Viņš šajā sezonā izcēlies ar 38 vārtu guvumiem.

"Ripa šodien man sekoja," pēc mača Zibanejads teica medijiem. "Ja paskatās uz vārtu guvumiem, tika veiktas neticamas izspēles. Es biju pareizajā vietā pareizajā laikā. Vairāk priecājos par uzvaru, bet šo nakti atcerēšos ilgu laiku."

Visas spēles garumā notika ļoti sīva spēkošanās, un komandas apmainījās vārtu guvumiem. Bez Zibanejada vārtus "Rangers" komandai guva Tonijs Deandželo, bet "Capitals" labā divus vārtus guva Aleksandrs Ovečkins, bet pirmos vārtu Vašingtonas kluba labā guva Iļja Kovaļčuks, kurš iekrāja arī divas piespēles. Pagarinājumā "Rangers" komandai uzvaru pēc 33 nospēlētajām sekundēm nodrošināja Zibanejads.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!