Foto: AFP/Scanpix/LETA

48 gadus vecais Čehijas hokejists Jaromirs Jāgrs domā par to, vai turpināt savu hokejista karjeru, taču viņš piebilst, ka vēl ir daudz laika pieņemt lēmumu, intervijā "isport.cz" sacīja Jāgrs.

Jāgrs pagājušajā sezonā spēlēja Čehijas spēcīgākās līgas komandā Kladno "Rytiri", kuras sastāvā 38 spēlēs guva 15 vārtus un izdarīja 14 rezultatīvas piespēles.

"Vēl neesmu nolēmis, vai turpināšu spēlēt. Godīgi sakot, es pagājušajai sezonai piegāju nedaudz vieglprātīgi, jo spēlēju ar lieko svaru. Mans svars bija aptuveni 117 kilogrami," viņš stāstīja. "Hokejā tas nozīmē daudz, tāpēc nesasniedzu tos rezultātus, kurus varēju. Hokejs kļūst ātrāks, tāpēc tas mani ierobežoja."

"Tagad cenšos trenēties vēl vairāk. Pielāgoju savu uzturu, neēdu saldumus, ierobežoju gaļas patēriņu," turpināja Čehijas hokeja leģenda.

Jāgrs ir Kladno hokeja kluba līdzīpašnieks. Pagājušajā sezonā viņš palīdzēja klubam atgriezties valsts spēcīgākajā līgā, bet šosezon komanda kopvērtējumā ierindojās pēdējā vietā un atgriezās pēc spēka otrajā līgā.

Dzimtās pilsētas Kladno hokeja klubā Jāgrs 1988./1989. gada sezonā aizvadīja savas pirmās spēles pieaugušo hokejā, līdz 1990. gadā pārcēlās uz Ziemeļameriku un uzsāka savu izcilo karjeru Nacionālā Hokeja līgā (NHL). NHL Jāgrs ir aizvadījis 1733 spēles, kurās sakrājis 1921 (766+1155) rezultativitātes punktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!