Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē Teodors Bļugers pagarinājumā rezultatīvi piespēlēja un palīdzēja Pitsburgas "Penguins" vienībai ar rezultātu 3:2 pārspēt Vašingtonas "Capitals".

Pagarinājuma otrajā minūtē Bļugers devās ātrajā pretuzbrukumā, bet tad precīzi piespēlēja Kasperi Kapanenam, kurš ar spēcīgu un precīzu metienu izrāva "Penguins" uzvaru. Tādējādi Bļugers bija rezultatīvs ceturtajā spēlē pēc kārtas. Šajā sezonā Bļugers 18 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Bļugers šajā mačā izdarīja divus metienus pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 75% iemetienu, bet laukumā pavadīja 14:49 minūtes, no kurām 1:52 nospēlēja mazākumā. Spēli latvietis noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Jevgeņijs Malkins mača septītajā minūtē izvirzīja vadībā "Penguins", tomēr otrajā periodā Rihards Paniks un Konors Šīrijs deva vadību "Capitals" vienībai. 22 sekundes pēc Šīrija precīzā metiena Džeiks Gencels izlīdzināja rezultātu, un pamatlaiks tā arī noslēdzās ar rezultātu 2:2.

Austrumu divīzijā "Penguins" ar 21 punktu 17 spēlēs ierindojas trešajā vietā, punktu atpaliekot no "Capitals", bet divīzijas līderpozīcijā ir Bostonas "Bruins" ar 24 punktiem 16 spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!