Foto: Kadrs no video

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien, 1. martā, uzvaras vārtus guva Rūdolfs Balcers, bet Sanhosē "Sharks" atspēlēja divu vārtu deficītu un ar 6:2 (0:1, 1:1, 4:0) pieveica Kolorādo "Avalanche".

Balcers mačā izcēlās gan ar golu, gan ar rezultatīvu piespēli. Otrā perioda septītajā minūtē pēc Balcera un Marka Eduarda Vlasiča piespēlēm Radims Šimeks guva "Sharks" pirmos vārtus spēlē un panāca 1:2, bet pēdējās trešdaļas piektajā minūtē "Sharks" uzvaras vārti tika pieskaitīti Balceram. Latvijas hokejists izgājienā pa kreiso malu izdarīja metienu no nūjas neērtās puses, ko viegli atvairīja "Avalanche" vārtsargs Filips Grūbauers. Viņa atsisto ripu tālāk no vārtiem centās dabūt Nazems Kadri, bet viņam īstajā brīdī pa nūju uzsita "Sharks" šveiciešu uzbrucējs Timo Meiers un ripa ielidoja vārtos.

Latvijas hokejists tādējādi jau ceturtajā spēlē pēc kārtas tiek pie rezultativitātes punktiem. Balceram tie bija otrie vārti un ceturtā rezultatīvā piespēle šajā sezonā.

Latvijas hokeja uzbrucējs mačā laukumā aizvadīja 14 minūtes un vienu sekundi, bet viņa vienīgais metiens pa vārtiem bija arī precīzs. Balcera kontā arī divi bloķēti metieni un lietderības koeficients "+2".

Par spēles spožāko zvaigzni atzina Meieru, kuram mačā trīs rezultatīvas piespēles. Izņemot Balceru un Šimeku, ar precīziem metieniem "Sharks" rindās izcēlās Kevins Labanks, Ēriks Karlsons, Džons Leonards un Evanders Keins, kurš ripu raidīja jau tukšos pretinieku vārtos. "Avalanche" labā vārtus guva Samjuels Žirārs un Gabriels Landeskogs, tomēr iegūtais 2:0 pārsvars nelīdzēja Kolorādo komandai tikt pie panākuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!