Foto: F64

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš bija ļoti apmierināts ar komandas sniegumu pārbaudes spēlē pret Norvēģijas valstsvienību, īpaši izceļot komandas disciplīnu.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokeja izlase Dānijas pilsētā Esbjergā pirmajā pārbaudes turnīra spēlē ar rezultātu 3:0 (2:0, 0:0, 1:0) pārspēja Norvēģiju.

"Vēlos visus apsveikt ar uzvaru. Bija jūtams, ka mums ir jauns sastāvs un puiši spēlē ar azartu. Aizvadījām ļoti disciplinētu maču, nopelnot tikai vienu noraidījumu, kad uz laukuma izskrējām seši spēlētāji. Visas spēles garumā pieturējāmies pie norādījumiem un disciplīnas. Manuprāt, visi dabūja izspēlēties," sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

"Šajā spēlē sanāca viss, ko bijām iecerējuši. Divos, trijos kopā pavadītajos treniņos spēlētāji uztvēra mūsu taktiskās prasības un nianses. Bija labi momenti, bet, protams, ka bez kļūdām arī neiztikām," viņš turpināja.

Spriežot par to, ko komanda varētu uzlabot, Vītoliņš pieļāva, ka varētu metienus izdarīt gan biežāk, gan viltīgāk.

"Arī nākamā spēlē jāturpina tādā pašā garā un jāizmanto savi momenti. Ļoti labi, ka šajā spēlē guvām divus vārtus vairākumā, neskatoties uz to, ka bija tikai viens vairākuma treniņš. Visi šie komponenti ir jāpieslīpē un ar labu garastāvokli jāgatavojas nākamajai spēlei," norādīja treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!