Foto: F64

Daugavpils "Dinaburgas" komanda trešdien Rīgā svinēja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta spēlē, pieveicot čempionvienību Rīgas "Olimp"/"Venta 2002".

Daugavpilieši, kuriem tā bija otrā uzvara divu dienu laikā, viesos ar 3:2 (2:1, 0:1, 1:0) pārspēja Rīgas "Olimp"/"Venta 2002", pārtraucot tās triju uzvaru sēriju, kas visas gūtas pār pastarīti Rīgas "Prizma".

Septītajā minūtē Artjoms Tretjakovs un 11.minūtē vairākumā Vadims Vabiščevičs izvirzīja Daugavpils komandu vadībā ar 2:0.

Jau piecas sekundes vēlāk vienus vārtus atguva Juris Ziemiņš - 1:2, bet atspēlējās mājinieki 29.minūtē mazākumā, kad vārtus guva Alberts Ķirsons - 2:2.

Pēdējais vārds spēlē piederēja viesiem. 51.minūtē uzvaras vārtus guva Artjoms Pugolovkins.

Uzvarētāju rindās divus (1+1) rezultativitātes punktus sakrāja Vabiščevičs.

Par mača labāko spēlētāju mājinieku rindās tika atzīts Ziemiņš, bet viesiem - uzbrucējs Edgars Petrovs.

Turnīra tabulā pirmo vietu ar 36 punktiem 19 cīņās ieņem "Mogo"/LSPA komanda, kurai ar 35 punktiem 21 mačā seko "Zemgale"/LLU. "Liepāja" ar 23 punktiem 18 dueļos ir trešā, bet uzreiz aiz tās ar 18 spēlēs izcīnītiem 22 punktiem ir "Olimp"/"Venta 2002". Piektajā vietā ir Hokeja skola "Rīga", kas izcīnījusi deviņus punktus 18 spēlēs, sestajā vietā ar septiņiem punktiem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!