"Optibet" Hokeja līgas (OHL) vicelīdere "Zemgale"/LLU otrdien izcīnīja septīto uzvaru pēc kārtas regulārā čempionāta spēlēs.

Jelgavnieki viesos ar rezultātu 5:1 (2:0, 3:1, 0:0) uzveica Rīgas "Prizma" vienību.

Viesiem vārtus guva Rūdolfs Muraško, Uldis Pūpols, Deivids Tempelmanis, Kevins Strādnieks un Artūrs Ozoliņš, kamēr mājiniekiem atzīmējās Dāvis Straupe. Rihards Cimermanis "Zemgale"/LLU vārtos pirmajos divos periodos atvairīja 14 no 15 ripām, bet pēdējās 20 minūtes "sausā" nostāvēja Lukas Bukatovs, kurš neitralizēja 12 raidījumus. Otrā laukuma galā Tomam Brokam izdevās tikt galā ar 42 metieniem.

Vēl otrdien "Liepāja" izbraukumā ar 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) guva virsroku pār Daugavpils "Dinaburga" komandu.

Liepājniekiem otrajā periodā vārtus guva Reinis Demiters un Artjoms Anosovs, bet daugavpiliešiem trešajā trešdaļā vienu ripu "cietoksnī" ieraidīja Jegors Mateiko. Māris Jučers "Liepājas" vārtos atvairīja 15 no 16 metieniem, bet "Dinaburgas" vārtsargs Reinis Liepiņš saskārās ar divtik vairāk metieniem.

Turnīra tabulā pirmo vietu ar 42 punktiem 23 cīņās ieņem "Mogo"/LSPA komanda, kurai ar 41 punktu 24 mačos seko "Zemgale"/LLU. "Liepāja" ar 27 punktiem 20 dueļos ir trešā, bet aiz tās ar 18 spēlēs izcīnītiem 22 punktiem ierindojas "Olimp"/"Venta 2002". Piektajā vietā ir Hokeja skola "Rīga", kas izcīnījusi 13 punktus 21 spēlē, sestajā vietā ar septiņiem punktiem 21 mačā atrodas "Dinaburga", bet ar pieciem punktiem 23 spēlēs pēdējo vietu ieņem Rīgas "Prizma".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!