Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas hokeja izlase novembrī Norvēģijas pilsētā Tronheimā aizvadīs divas pārbaudes spēles, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Harija Vītoliņa vadītā Latvijas hokeja izlase 10. novembrī plkst.20.00 tiksies ar mājinieci Norvēģiju, bet dienu vēlāk, Lāčplēša dienā, plkst. 20.00 spēkosies ar Dānijas izlasi. Mačus tiešraidē plānots translēt "Go3" platformā un "TV6".

Visas "MECA Hockey Games 2022" turnīra spēles Tronheimā norisināsies "Leangen" ledus hallē.

Uz Norvēģijas pilsētu Tronheimu Latvijas izlase dosies 8. novembrī, kur divas dienas pirms turnīra aizvadīs ledus nodarbības.

Norvēģija būs mūsu komandas sāncense arī 2023. gada pasaules čempionātā, kas norisināsies Rīgā un Tamperē. Tā kā Norvēģijā dzīvo liels skaits Latvijas valsts piederīgo, šo novembra turnīru plāno apmeklēt arī 2023. gada pasaules čempionāta Rīgas orgkomiteja, kā arī turnīra galvenais talismans – ezis Spaikijs.

Latvijas nacionālās valstsvienības sastāvs "MECA Hockey Games 2022" turnīram tiks nosaukts novembra sākumā.

Jau iepriekš ziņots, ka Vītoliņš apņēmies šajās spēlēs pārbaudīt hokejistus, kuriem iepriekš nav bijusi iespēja sevi apliecināt valstsvienības mačos.

Latvijas hokeja izlase Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF) noteiktajā decembra pārtraukumā dosies Slovākiju. Latvija šajā turnīrā tiksies ar Norvēģiju un turnīra organizatoriem Slovākiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!