Foto: IIHF

Nosaukts Latvijas U-20 hokeja izlases sastāvs Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) novembra pārtraukumā, kurā norisināsies treniņnometne.

Latvijas U-20 valstsvienības treniņnometnē, kura norisināsies no 7. līdz 11. novembrim, piedalīsies trīs vārtsargi, 11 aizsargi un 15 uzbrucēji.

Arta Ābola vadītā U-20 izlase no pirmdienas līdz ceturtdienai aizvadīs ledus treniņus, bet piektdien plkst.19:30 paredzēts mačs pret Rīgas "Dinamo" vienību.

Šī Latvijas komandai būs pēdējā pārbaude pirms gaidāmā U-20 pasaules čempionāta elites turnīra, kas no 26. decembra līdz 5. janvārim notiks Kanādas pilsētās Monktonā un Halifaksā.

Latvijas izlase B apakšgrupā Halifaksā spēkosies ar ASV, Somiju, Šveici un Slovākiju. ¼ finālā iekļūs pa četrām labākām komandām no A un B apakšgrupas, bet piektā vietā esošās vienības cīnīsies par "izdzīvošanu".

Ābola vadītā vienība pirms pasaules čempionāta Kanādā aizvadīs divas pārbaudes spēles, tiekoties ar Čehiju (20. decembris) un Vāciju (22. decembris).

Augustā U-20 pasaules čempionātā elites divīzijā Edmontonā Latvijas U-20 izlase pirmo reizi vēsturē iekļuva ceturtdaļfinālā, kopvērtējumā ierindojoties augstajā septītajā vietā, atkārtojot Latvijas hokeja augstāko sasniegumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!