Foto: ECDC Memmingen

Pieredzējušais Latvijas hokejists Gints Meija atbrīvots no Vācijas pēc spēka trešās līgas vienības "ECDC Memmingen", informē komanda.

Puses pārtraukušas sadarbību pēc vairākkārtējām sarunām. Klubs vēsta, ka Meija - par spīti savai lielajai pieredzei izlašu līmenī un Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) - neesot varējis attaisnot uz sevi liktās cerības.

Meija 12 mačos izcēlās ar desmit (5+5) rezultativitātes punktiem, būdams komandas trešais naskākais punktu vācējs. Viņa kontā gan arī 41 soda minūte.

"Kad vienojāmies ar Meiju, jau tad zinājām, ka viņš nebūs mūsu rezultatīvākais spēlētājs. Tas nebija iemesls, kāpēc ar viņu noslēdzām līgumu. Diemžēl citos aspektos Meija nedarīja to, ko bijām no viņa gaidījuši. Tas ir iemesls, kāpēc mums ar viņu bija vairākas sarunas," atklāja "ECDC Memmingen" ģenerālmenedžeris Svens Millers. "Arī pats Meija nebija apmierināts ar situāciju, tāpēc vienojāmies pārtraukt līgumu."

Meija karjeras laikā pavadījis 14 sezonas KHL un Latvijas izlasi pārstāvējis desmit pasaules čempionātos, kā arī olimpiskajās spēlēs Vankūverā un Pekinā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!