Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē zaudējumu trešdien, 18. janvārī, piedzīvoja Teodora Bļugera pārstāvētā vienība Pitsburgas "Penguins", kas pagarinājumā ar 4:5 (2:2, 1:1, 1:1, 0:1) piekāpās Otavas "Senators".

"Penguins" tā bija jau trešā neveiksme pēdējās četrās spēlēs, bet kopš 22. decembra Bļugera vienība tikusi vien pie trīs uzvarām.

Latvijas izlases uzbrucējs nospēlēja 14:56 minūtes, no kurām nepilnas sešas minūtes spēlēja mazākumā. Bļugers izdarīja vienu metienu pa vārtiem, divas reizes pielietoja spēka paņēmienu, uzvarēja sešos no astoņiem iemetieniem, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmā perioda septītajā minūtē Džeisons Zukers guva "Penguins" pirmos vārtus, pēc 68 sekundēm Alekss De Brinkats izlīdzināja rezultātu, bet vēl pēc divām minūtēm Tims Štucle vadībā izvirzīja jau "Senators". Četras ar pusi minūtes pirms pārtraukuma Jevgeņijs Malkins atjaunoja līdzsvaru spēlē, otrā perioda sākumā Marks Frīdmans atguva "Penguins" komandai vadību, bet Dreiks Batersons drīz vien atkal panāca neizšķirtu 3:3.

Ar vātu guvumiem komandas apmainījās arī pēdējā trešdaļā – Šeins Pinto otro reizi spēlē vadībā izvirzīja "Senators", bet pēc pusotras minūtes Rikards Rakels panāca 4:4. Uzvaras vārtus "Senators" labā pagarinājuma 25. sekundē guva Breidijs Tkačuks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!