"Zemgale"/LLU uzbrucējs Artūrs Homjakovs atzīts par Somijas pēc spēka otrās hokeja līgas jeb "Mestis" aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju, vēsta turnīra rīkotāji.

Aizvadītajā nedēļā jelgavnieki četros mačos izcīnīja divas uzvaras, bet Homjakovs guva divus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Homjakovs šajā sezonā 38 mačos piespēlējis 16 vārtu guvumos, kas ir labākais rādītājs komandā, un ripu vārtos raidījis 11 reizes, būdams otrs labākais jelgavnieku snaiperis. Vidēji mačā viņš uz ledus pavadījis 19 minūtes un 11 sekundes, kas ir lielākais laiks starp Latvijas komandas uzbrucējiem.

Jelgavas komanda ar 38 punktiem 42 spēlēs ieņem pirmspēdējo vietu 14 komandu konkurencē.

Latvijas čempione "Mestis" līgas pamatturnīrā četros apļos aizvadīs 52 spēles, 26 notiekot "Zemgale/LLU" ledus hallē Jelgavā.

Pagājušajā sezonā par Somijas otras spēcīgākās līgas čempionvienību kļuva Imatras "Kettera", kas finālsērijā ar 4-1 pieveica "Kiekko-Espoo".

Jelgavas "Zemgale"/LLU 2021./2022.gada sezonā izcīnīja savu pirmo Latvijas čempionu titulu, finālsērijā ar 4-0 pieveicot iepriekšējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!