Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas mačā biedējošu savainojumu guva Vinipegas "Jets" uzbrucējs Morgans Barons, kurš uzkrita uz pretinieka slidas un pārgrieza ādu.

Cīņā pie Lasvegasas "Golden Knights" vārtiem Barons uzkrita virsū vārtsarga Lorēna Brosuā paceltajai slidai. "Jets" hokejists pārgrieza labo uzaci un uz brīdi pameta spēli, taču atgriezās mačā, kad viņam tika uzliktas 75 šuves.

"Viņi padarīja ļoti labi darbu, mani sašujot," pēc spēles teica Barons, slavējot komandas ārstus. "Esmu priecīgs, ka netraumēju aci. Es centos saprast, kur ir ripa. Es pamanīju, ka manai sejai tuvojas slida. Tā bija ļoti neveiksmīga epizode."

Mačā pret Bļugera pārstāvēto "Golden Knights" Barons izcēlās ar pieciem spēka paņēmieniem un trīs metieniem pa vārtiem, laukumā pavados 10:44 minūtes.

"Tas bija nopietns sagriezums, tāpēc viņš pelnīja daudz uzslavu par to, ka atgriezās mačā. Tā bija iedvesma mūsu spēlētājiem. Viņš deva papildus enerģijas lādiņu ar šādu soli," sacīja "Jets" galvenais treneris Riks Bouness.

Jau vēstīts, ka "Jets" Stenlija kausa izcīņas pirmajā mačā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 5:1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!