Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas debitante Sietlas "Kraken" otrdien otrās kārtas ievadā ar rezultātu 5:4 izbraukumā pagarinājumā pārspēja Dalasas "Stars", iegūstot vadību sērijā līdz četrām uzvarām.

Spēles pirmā trešdaļa izvērtās ļoti rezultatīva, un komandas kopā guva sešus vārtus. Džo Pavelskis ar diviem vārtu guvumiem deva "Stars" komandai vadību ar 2:1, bet tad "Kraken" minūtes laikā izcēlās ar trim vārtu guvumiem, precīzi metot Džastinam Šulcam, Oliveram Bjorstrandam un Džordanam Eberlem.

Līdz trešās ceturtdaļas vidum rezultāts saglabājās nemainīgs, bet tad Pavelskis ar vēl diviem vārtu guvumiem panāca spēles izlīdzinājumu. Cīņa turpinājās pagarinājumā, kurā Janni Gurdē cīņā vārtu priekšā izrāva uzvaru "Kraken" komandai.

Citā mačā Floridas "Panthers" izbraukumā ar rezultātu 4:2 pārspēja Toronto "Maple Leafs", sērijā panākot rezultātu 1-0.

Niks Kazinss un Sems Benets šajā mačā deva "Panthers" komandai vadību ar 2:0, tomēr otrajā trešdaļā Metjū Knīss un Maikls Bantings rezultātu izlīdzināja. Kārters Verhegī mača 38 minūtē atguva "Panthers" pārsvaru, bet Brendons Montūrs panāca rezultātu 4:2 septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!