Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI
Stenlija kauss, pasaules čempionāta bronza – aizvadītais pavasaris Latvijas hokejam atnesa sen gaidītus slavas mirkļus. Nu klāt rudens, kas pēc svinību skurbuma liek atgriezties realitātē un atrotīt piedurknes jaunajai klubu sezonai. Kādas kārtis Latvijas hokejam iedalījusi šī starpsezona?

Tā nu dzīvē iekārtots, ka pēc ikvienas ballītes seko nākamais rīts, pēc ikvienām brīvdienām – atkal pirmā darbadiena, un arī Latvijas hokejam – lai cik skaista būtu bijusi vasara – šobrīd laiks salikt šampānieša glāzes trauku mazgājamajā mašīnā un ķerties pie katliem un pannām – cept un vārīt jaunu maltīti. Līdz brīdim, kad nāksies doties laukumā un aizstāvēt bronzas godalgas pasaules čempionātā Prāgā, vēl tālu, bet – pamatus liekam jau tagad. Šonedēļ "Bufetē" ilggadējs Latvijas izlases pirmais vārtsargs, vēlāk treneris, uzņēmējs un arī TV komentētājs Edgars Masaļskis runā tiešu valodu gan par valstsvienības sniegumu un tā efektiem un defektiem, gan atsevišķu spēlētāju karjeras lēmumiem un to sekām, gan paša paša piedzīvoto un savu dēlu perspektīvām hokejā.

"Bufete" ir podkāsts par sportu, kas pulsē ar regularitāti reizi nedēļā un ko veido Latvijas sporta saimniecībā labi atpazīstamas mediju personības – sporta medija MVP galvenais redaktors Ingmārs Jurisons un tv3.lv sporta redaktors Jānis Janševics. Aicinot studijā arī trešo sarunu biedru, podkāsta viesi, katrā no epizodēm apmēram stundas garumā apspriež Latvijas un pasaules sporta aktualitātes. Audio versijā podkāstu iespējams klausīties arī "Spotify", "Apple Podcasts" un "Podbean" platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!