Foto: AP/Scanpix / LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) līdervienība Vankūveras "Canucks" šīs sezonas 60 spēlēs atkārtojusi aizvadītajā sezonā izcīnīto uzvaru skaitu, apliecinot, cik platu soli uz priekšu tā ir spērusi. Latvietis Teodors Bļugers veiksmīgi iekļāvies komandas sastāvā, un viņš izceļ, ka svarīgu lomu spēlē tas, ka katrā mačā vairāki hokejisti var izšķirt spēles iznākumu.

Pagājušajā sezonā "Canucks" 82 spēlēs izcīnīja 38 uzvaras un ar 83 punktiem palika ārpus izslēgšanas spēlēm. Šajā sezonā tā 38 uzvaras izcīnījusi 60 spēlēs, un ar 82 punktiem ir NHL līdervienība.

Bļugers šajā sezonā piedalījies 46 spēlēs, kurās viņš iekrājis piecus vārtus un 18 rezultatīvas piespēles, kas viņu padara par 11. rezultatīvāko spēlētāju komandā. Bļugera sniegums šajā sezonā ir pārsniedzis uz viņu liktās cerības, un viņš varētu būt labākais brīvais aģents, ar kuru "Canucks" starpsezonā noslēgusi līgumu aizvadīto desmit gadu laikā, raksta medijs "thehockeynews.com"

Šobrīd "Canucks" rindās 13 hokejisti izcēlušies ar vismaz 20 rezultativitātes punktiem, un tik līdzvērtīgi nokomplektēts sastāvs esot šīs sezonas veiksmes pamatā.

"Es domāju, ka tas ir tas, kas mums ir vajadzīgs. Ja paskatāmies uz pagājušo sezonu, tad Lasvegasā arī bija "dziļš" sastāvs, visi spēlēja, spēles minūtes tika sadalītas diezgan vienlīdzīgi," intervijā medijam "thehockeynews.com" stāstīja Bļugers, kurš ar "Golden Knights" kļuva par Stenlija kausa ieguvēju. "Es domāju, ka mums ir līdzvērtīgi izveidots sastāvs, jo spēlēt var visas četras maiņas. Es domāju, ka ikviens var paveikt darbu, un tas nerada spiedienu uz vadošajiem spēlētājiem katrā mačā. Visiem spēlētājiem ir patīkami gūt vārtus. Kad visi dod savu pienesumu, tas vairo pārliecību."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!