Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

Leģionāra maize sportā nav bez garozas, par ko šosezon pārliecinās arī Eduards Tralmaks – patlaban labākais Latvijas hokeja snaiperis Eiropas augstākajās līgās, taču komandā, kas uzvaras garšu Čehijā bauda reti. Tieši uz Čehiju aizstāvēt bronzas medaļas šopavasar dosies arī Latvijas izlase.

Gaidāmā vasara sporta līdzjutējiem sola visvisādas burvīgas lietas – veselu mēnesi Eiropa spēlēs lielo futbolu, Latvijā pirmoreiz sacentīsies WRC mašīnas, pieci olimpiskie riņķi – vispirms basketbolistiem Rīgā, pēc tam arī visiem pārējiem Parīzē, līdz beidzot atkal Rīgā – šoreiz hokejistiem. Un arī iesāks šo visu, protams, hokejs – nepilni divi mēneši palikuši līdz pasaules čempionātam, kas šogad risināsies Čehijā! Un šo valsti te piesaucam ne bez nolūka – jo "Bufetē" šajā reizē Eduards Tralmaks, patlaban rezultatīvākais Latvijas hokejists Eiropas augstākajās hokeja līgās, kurš sametis vārtsargiem 21 ripu nekur citur, kā tieši Čehijas līgā! Jaromiram Jāgram piederošā Kladno kluba labākais snaiperis.


"Bufete" ir podkāsts par sportu, kas pulsē ar regularitāti reizi nedēļā un ko veido Latvijas sporta saimniecībā labi atpazīstamas mediju personības – Delfi sporta nodaļas galvenais redaktors Ingmārs Jurisons un tv3.lv sporta redaktors Jānis Janševics. Aicinot studijā arī trešo sarunu biedru, podkāsta viesi, katrā no epizodēm apmēram stundas garumā apspriež Latvijas un pasaules sporta aktualitātes. Audio versijā podkāstu iespējams klausīties arī "Spotify", "Apple Podcasts" un "Podbean" platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!