Foto: FIBA

"TTT Rīga" ceturtdien Daugavpilī svinēja uzvaru otrajā Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) pusfināla mačā un iekļuva finālā.

Rīdzinieces ar 68:47 (18:14, 16:11, 18:18, 16:4) pieveica "Daugavpils Universitāti" (DU), sērijā līdz divām uzvarām panākot 2-0.

"TTT Rīga" vienībā 19 punktus guva Ieva Pulvere, 12 - Gabija Meškonīte, 11 punktus un astoņas atlēkušās bumbas sakrāja Luīze Anna Sila, bet 10 punktus un 12 atlēkušās bumbas - Dekija Koena.

Mājiniecēm rezultatīvākā ar 16 punktiem bija Valerija Baranovska, 10 punktus, piecas atlēkušās bumbas un piecas kļūdas sakrāja Kinga Pedela, bet sešus punktus un deviņas atlēkušās bumbas - Anna Liepiņa.

Pirmajā cīņā Salaspilī rīdzinieces uzvarēja ar 99:59.

Otrā pārī, kurā tiekas "Liepāja"/LSSS un "Rīgas Stradiņa universitāte" (RSU), sērijā ir neizšķirts - 1-1.

LSBL ceturtdaļfinālos sacentās komandas, kas neiekļuva "BioSil" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (WBBL) izslēgšanas spēļu turnīrā. "Rīgas Stradiņa universitātei" (RSU) pieveicot "TTT Juniores", bet "Daugavpils Universitātei" (DU) - "Rīga Juniores"/LU.

Pusfinālā iekļuva uzvarētājas divu spēļu summā. Pusfinālā un abās fināla sērijās cīņa rit līdz divām vienas komandas uzvarām.

Iepriekšējā sezonā Latvijas čempionātā "TTT Rīga" finālsērijā ar 2-0 pārspēja RSU basketbolistes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!