Foto: Virtus Segafredo Bologna

Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" komanda piektdien, Latvijas basketbolistam Rihardam Lomažam paliekot ārpus pieteikuma mačam, ULEB Eirolīgas 34.kārtas spēlē piedzīvoja zaudējumu un noslēdza pamatturnīru desmitajā vietā.

"Virtus", kas jau iepriekš bija nodrošinājusi vietu "play-in" kārtā, mājās ar 91:95 (22:21, 31:23, 21:31, 17:20) piekāpās Vitorijas "Baskonia".

Boloņas komandā ar 18 punktiem rezultatīvākais bija Ife Lundbergs, Marko Belinelli guva 13 punktis, bet Daniels Hekets iekrāja 11 punktus un astoņas rezultatīvas piespēles.

Viesu panākumu ar 34 punktiem sekmēja Markuss Hovards.

Jau ziņots, ka ceturtdien Rolanda Šmita pārstāvētā Kauņas "Žalgiris" pamatturnīru beidza ar 62:64 zaudējumu Madrides "Real", izslēgšanas spēļu turnīrā neiekļūstot.

"Virtus" ar 17 uzvarām 34 mačos ierindojās desmitajā pozīcijā, kamēr "Žalgiris" ar 14 panākumiem ieņēma 14.vietu un neiekļuva izslēgšanas spēlēs.

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiacos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!