Nākamās divas nedēļas basketbola kluba "Ventspils" galvenais treneris Gašpers Okorns, kuram konstatēts smags plaušu karsonis, atradīsies ārstu uzraudzībā un šī iemesla dēļ komandu nevarēs vadīt vismaz vienā Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālspēlē, pastāstīja kluba prezidents Ralfs Pleinics.
Šajā laikā galvenā trenera pienākumus pildīs līdzšinējais Okorna palīgs Agris Galvanovskis,

Šodien Okornam bija vizīte pie ārsta, un pēc tās Pleinics atklāja, ka "30.aprīlī treneris ieradīsies Rīgā un vismaz nākamās divas nedēļas aizvadīs ārstu uzraudzībā".

"Esam aizvadījuši divas pārbaudes spēles, un pašlaik komanda gatavojas ierastajā režīmā. Šobrīd visi spēlētāji ir veseli," teica Pleinics.

LBL pusfinālā "Ventspils" tiksies ar "ASK Rīga" un "Liepājas lauvas" dueļa uzvarētājiem. Pirmā komandu spēle norisināsies 2.maijā Ventspilī, bet sērijas līdz trijām uzvarām nākamās spēles plānotas 5.maijā un 7.maijā. Pagaidām vēl nav zināms, vai jau šajās spēlēs Okorns varēs atkal pildīt savus pienākumus.

"Viss ir atkarīgs no viņa pašsajūtas un lēmuma," Pleinics izteicās par iespējamo Okorna dalību nākamajās pusfinālspēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!