Foto: DELFI
Piektdien basketbola klubs "VEF Rīga" noslēdza līgumu ar seškārtējo Latvijas čempionu, bijušo valstsvienības spēlētāju, vienu no Latvijas basketbola labākajiem aizsargiem Aigaru Vītolu, informē kluba preses dienests.

Klubs ir gandarīts par savstarpējo vienošanos, jo Aigats Vītols ir pieredzējis spēlētājs, viņa meistarība komandai būs īpaši noderīga Baltijas un Latvijas basketbola līgu (BBL un LBL) izslēgšanas spēlēs.

Tieši šīs pozīcijas spēlētājus komandā šajā sezonā vajājušas dažādas traumas, tāpēc, lai mazinātu iespējamos riskus pavasarī, kluba vadība pieņēmusi lēmumu par nepieciešamību pastiprināt sastāvu un ir gandarīta, ka to izdevies izdarīt ar tāda līmeņa latviešu spēlētāju.

Zīmīgi, ka savu profesionālo karjeru Aigars sācis tieši komandā ar "VEF" vārdu – "VEF/Ādaži", savukārt basketbola pamatus apguvis VEF sporta skolā.

"Paldies "VEF Rīga" basketbola klubam par piedāvājumu spēlēt "VEF" komandā," saka Aigars Vītols. "Esmu gatavs palīdzēt sezonas izšķirošajās spēlēs gan LBL, gan BBL un sasniegt šajā sezonā kluba izvirzītos mērķus."

"VEF Rīga" sastāvā Aigars debitēs 12.marta LBL spēlē pret "Liepājas Lauvām", savukārt piektdien Vītols aizvadīs pēdējo spēli "Barons/O! Karte" komandā, jo to paredz basketbolista līgums ar līdzšinējo klubu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!