Foto: F64
Latvijas basketbola čempioni "barons/O!Karte" nav izsnieguši brīvlaišanas vēstuli pieredzējušam Aigaram Vītolam, kurš tādējādi nepārgāja uz "VEF Rīga", informē "VEF Rīga".

Tādējādi Vītols šo sezonu noslēgs "barons/O!Karte" rindās.

"VEF Rīga" pagājušajā nedēļā paziņoja par Vītola pievienošanos un līguma noslēgšanu, taču basketbolistam vēl vajadzēja saņemt brīvlaišanas vēstuli. Kā vortālam "Delfi Sports" skaidroja Latvijas Basketbola savienībā, "vefiņš" pieprasījumu par Vītola brīvlaišanu iesniedza tikai pagājušās piektdienas pēcpusdienā. Tāpēc "Barons/O!Karte" komandai līdz piektdienai, 11.martam, vajadzēja sniegt oficiālu.

Latvijas čempioni piektdien to arī izdarīja, paziņojot, ka Vītolam ir spēkā līgums ar "Barons/O!Karte" un uz šī pamata neiedeva brīvlaišanas vēstuli.

Pamatojoties uz LBL nolikuma 43.2.punktu, "VEF Rīga" no sīkākiem komentāriem šajā jautājumā atsakās. Nolikums paredz, ka "nevienam LBL dalībniekam vai ar klubu/komandu saistītai oficiālai personai nav tiesības ar masu mediju starpniecību izteikt personīga rakstura aizskarošus izteikumus, lēmumus,komentārus par LBL, tās amatpersonām vai citu LBL dalībnieku".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!