Foto: AFP/Scanpix
Latvijas centra spēlētājs Andris Biedriņš piektdien atgriezās laukumā, taču nespēja palīdzēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Goltenstaitas ”Warriors” izcīnīt uzvaru, bet pirms mača viņu izsvilpa vietējie līdzjutēji.

”Warriors” komanda aizvadītajā spēlē ar rezultātu 94:104 (20:28, 27:23, 16:24, 31:29) savā laukumā zaudēja Memfisas "Grizzlies" komandai.

Biedriņam šī bija pirmā spēle pēc cirkšņa savainojuma izārstēšanas. Viņš laukumā pavadīja sešas minūtes un sešas sekundes, kuru laikā punktus neguva, raidot garām vienu divpunktu metienu un abus soda metienus. Latvietis izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un bloķēja vienu pretinieka metienu.

”Warriors” komandā rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Stīvens Karijs, bet ”Grizzlies” labā pa 21 punktam sameta Marks Gasols un Maiks Konelijs.

Pirms mača komandu iepazīstināšanas laikā vietējie līdzjutēji izsvilpa Biedriņu. Līdzjutēji uzskata, ka Biedriņš, kurš jau ir tikai trešais centrs vienībā, nav pelnījis vienu no iespaidīgākajām algām komandā - deviņi miljoni ASV dolāru sezonā.

Savukārt divus soda metienus Biedriņam nācās izpildīt "piespiedu" kārtā. Pirmajā ceturtdaļā pēc pārkāpuma traumu guva Brendans Rašs un "Grizzlies", kā nosaka NBA nolikums, izvēlējās soda metienu izpildītāju viņa vietā. Izvēle krita uz Biedriņu, kurš aizmeta garām abus sodus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!