Foto: DELFI

Lietuvas basketbola granda Kauņas "Žalgiris" sporta direktors Vitolds Masaļskis apstiprinājis, ka skandalozais uzņēmējs Vladimirs Romanovs pilnībā pametis klubu un tajā neieņem nekādu amatu, vēsta Lietuvas mediji.

"Vari apliecināt, ka no visiem uzņēmumiem, kas saistīti ar "Žalgiri", Vladimirs Romanovs ir izstājies. Ja viņš vēlēsies un viņam būs tāda iespēja, tad varbūt atgriezīsies, bet šobrīd viņš pilnīgi noteikti nav sponsors," saka Masaļskis.

Visas kluba akcijas nodotas basketbola veterāniem, bet "Žalgiris" vadība gaida investorus, kas varētu glābt Lietuvas basketbola simbolu.

"Akcijas pārņēmu es, Anatolijs Čupkovs, arī Modests Paulausks. Paies laiks, kamēr visu savedīsim kārtībā, bet tagad var teikt, lai visi, kam tas interesē, var nākt un vienkārši pārņemt klubu," turpina Masaļskis.

Pēc Masaļska teiktā, finansiālā situācija kļūst arvien grūtāka ar katru brīdi. Arvien aktīvāk basketbolistu aģenti nākot uz klubu, pieprasot naudu, taču finanšu līdzekļu nav. Masaļskis noliedza izskanējušās baumas, ka algu nesaņemot tikai lietuviešu basketbolisti, jo nauda nav maksāta nevienam darbiniekam klubā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!