Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Par Latvijas – Igaunijas apvienotā sieviešu basketbola čempionāta februāra labāko spēlētāju atzīta "Cēsis" uzbrucēja Zane Jansone, vēsta "basket.lv".

Februārī vidēji mačā Jākobsone laukumā pavadīja 29 minūtes 53 sekundes, guva 17,5 punktus, izcīnīja 4,2 atlēkušās bumbas, izdarīja 1,8 rezultatīvas piespēles un nopelnīja vidējo lietderības koeficientu 24.

Jansone atzīst, ka viņai patīk Latvijas – Igaunijas čempionāts, jo ir iespēja pacīnīties ar vairākām spēcīgām komandām.

"Pārmaiņas vērtēju pozitīvi, jo palielinājies to komandu skaits, ar kurām interesanti cīnīties – labi spēlē gan ECLEX, gan Tallinas Universitāte. Protams, būtu interesanti uzspēlēt arī ar Lietuvas komandām. Jā, dažas mūsu uzvaras bijušas ļoti pārliecinošas, bet treneris gādā par to, lai nebūtu garlaicīgi. Katrs pretinieks jānovērtē, katrai spēlei gatavojamies nopietni," teica Jansone, kura piebilda, ka aizvadītajā mēnesī aizraujošākā spēle bija pret "TTT Rīgu". "Bija interesanta cīņa, spriedze. Man patīk spēles, kurās ilgu laiku cīņa rit punkts punktā un viss beidzas ar manas komandas uzvaru. Tādās reizēs nav pat tik svarīgi, cik punktus pati esmu guvusi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!