Foto: F64

Latvijas Basketbola līga (LBL) dažu dienu laikā vēlreiz sodījusi "Barons kvartāls", kurš varētu arī zaudēt tiesības mājas spēles aizvadīt Rīgā, Hanzas vidusskolas sporta zālē.

"Barons kvartāls" sodīts par notikumiem 2.marta spēlē, kurā vienība ar 93:71 pieveica "Liepāja/Triobet" komandu. Spēles laikā Hanzas vidusskolas sporta zālē vairākas reizes bijušas tehniskas problēmas ar tablo, tāpēc tiesneši šajos gadījumos bija spiesti apturēt spēli. Tāpat norādīts, ka spēles laikā sporta zāles grīda bijusi ļoti slidena, tādējādi apdraudot spēlētāju veselību.

Par fiksētajiem pārkāpumiem LBL nolēmusi piespriest "Barons kvartāls" 300 latu lielu soda naudu. Komandai izteikts arī brīdinājums, ka tablo atkārtotu problēmu gadījumā varētu tik liegta iespēja spēlēt Hanzas vidusskolas zālē.

Tas ir jau otrais gadījums dažu dienu laikā, kad "Barons kvartāls" saņem sodu. Atgādinām, ka pirmdien LBL izskatīja notikumu spēlēs starp "Valmiera" un "Barons kvartāls" komandām, kas 24.februārī risinājās Valmierā. Pēc lietas izskatīšanas sodu saņēma arī "Barons kvartāls", kas par problēmas risināšanu caur medijiem saņēma 250 latu lielu naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!