Foto: F64

Latvijas izlases centra spēlētājs Mārtiņš Meiers karjeru turpinās Vācijas bundeslīgas komandā "Mitteldeutscher", vēsta basketbolista pārstāvētā aģentūra "Prime Athlete Management".

Līdz šim basketbolists pārstāvēja Latvijas klubu "Ventspils", kura sistēmā viņš bija kopš 2008.gada. Ar Vācijas klubu Meiers parakstījis divu gadu līgumu.

Par "Mitteldeutscher" komandas galvenais treneris ir horvāts Silvano Poropats, kurš iepriekš vadījis arī Ventspils klubu.

"Kad es strādāju "Ventspilī", Mārtiņš auga kā spēlētājs. Lai arī viņam ir tikai 22 gadi, viņam ir liela pieredze. Viņš ir cīnītājs, spēlē ar lielu aizrautību un ir īsts komandas spēlētājs," sacīja Poropats.

Aizvadītajā sezonā Meiers "Ventspils" komandas rindās Latvijas basketbola līgā (LBL) vidēji mačā guva 8,6 punktus, izcīnīja 4,2 atlēkušās bumbas un bloķēja vienu pretinieku metienu, bet Baltijas līgā viņa kontā vidēji 8,2 punkti un 3,7 atlēkušās bumbas. Savukārt FIBA Izaicinājuma kausā viņš izcēlās ar 11 punktiem un 5,4 atlēkušajām bumbām.

Pagājušajās divās vasarās Meiers pārstāvējis arī Latvijas basketbola izlasi. Aizvadītajā gadā viņš palīdzēja Latvijai kvalificēties Eiropas čempionātam.

"Mitteldeutscher" komanda aizvadītajā Vācijas čempionāta kopvērtējumā ieņēma 16.vietu 18 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!