Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis aizvadījis pēdējo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas spēli, kurā viņa pārstāvētais Ņujorkas "Knicks" gan piedzīvoja zaudējumu pret Bostonas "Celtics" ar rezultātu 85:99.

Latviešu basketbolists spēli sāka "Knicks" pamatsastāvā uzbrucēja pozīcijā un laukumā aizvadīja minūtes, kuru laikā guva astoņus punktus, trāpot četrus no 8 izpildītajiem metieniem. Neprecīzs bija viņa vienīgais izpildītais tālmetiens.

Latvietis izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, nopelnīja trīs piezīmes, atdeva četras rezultatīvas piespēles, kā arī vienu reizi pārtvēra pretinieku bumbu.

Jāatzīmē, ka Porziņģis komandā izcēlās ar labāko radītāju rezultatīvajās piespēlēs, bet trīs piezīmes nopelnīja jau spēles pirmajās trijās minūtēs.

"Knicks" pēdējo pārbaudes maču aizvadīja Bostonā, un rezultatīvākais zaudētājiem ar 17 gūtajiem punktiem bija Hosē Kalderons, savukārt uzvarētājiem 16 punktus guva Džareds Salindžers.

Jaunā NBA sezona sāksies 27. oktobrī, bet "Knicks" komanda dienu vēlāk pirmajā cīņā tiksies ar Milvoki "Bucks". Kā laikrakstam "The New York Post" atklājis vienības galvenais treneris Dereks Fišers, viņš Porziņģi labprāt redzētu sezonas pirmās spēles sākumsastāvā.

Ziņots, ka "Knicks" Porziņģi izvēlējās šīs vasaras NBA draftā ar ceturto numuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!