Foto: AFP/Scanpix
Latviešu basketbola talants Kristaps Porziņģis no Ņujorkas "Knicks" komandas uzsvēra, ka viņam un komandas biedriem katrā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē laukumā jābūt agresīviem.

Jau vēstīts, ka Porziņģa lieliskais sniegums sekmēja "Knicks" komandas uzvaru pār Filadelfijas "76ers". Latvietis guva 17 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas.

"Mēs vienmēr cenšamies būt agresīvi cīņā par atlēkušajām bumbām. Šodien mēs netrāpījām daudz metienu, un pēc izcīnītām atlēkušajām bumbām mums bija iespēja veidot atkārtotus uzbrukumus," pēcspēles intervijā sacīja Porziņģis. "Neraugoties uz to, ka mēs esam vadībā, mums jāturpina uz pretiniekiem izdarīt spiediens, nedrīkstam pieļaut, ka sarūk mūsu pārsvars. Gribēju šodien skatītājiem sagādāt labu spēli."

Sezonas sākumā "Knicks" komandai nevarēja palīdzēt Ārons Aflalo, kurš bija traumēts, bet aizvadītajās cīņās viņš ir atguvis formu un demonstrē labu sniegumu. To novērtēja arī Porziņģis: "Aflalo spēlēja lieliski jau iepriekšējā mačā, bet mēs nespējām izcīnīt uzvaru. Arī šodien viņš nospēlēja labi, darīja savu darbu, bija aktīvs uzbrukumā un aizsardzībā, palīdzot tikt pie uzvaras."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!