Foto: LETA

Latviešu basketbolista Kaspara Vecvagara pārstāvētā komanda Kauņas "Žalgiris" ar 59:66 (16:16; 18:12; 14:21; 11:17) atzina "Barcelona" vienības pārākumu Eirolīgas mačā.

Spēli veiksmīgi iesāka "Žalgiris", piespiežot pretiniekus bieži kļūdīties un pārķerot sešas bumbas. Dodoties pārtraukumā pēc pirmā puslaika, Lietuvas komanda bija iekrājusi sešu punktu pārsvaru. Vecvagars šajā laikā spēlēja maz, jo mača sākumā ātri nopelnīja divas piezīmes un tika nosēdināts uz soliņa.

Pēc pārtraukuma spēles pārsvaru pārņēma "Barcelona". Pie lielāka spēles laika tika Vecvagars. Kopumā viņš otrajā puslaikā guva 13 no 25 komandas punktiem, taču veiksmīgāk spēlēja "Barcelona". Trešās ceturtdaļas izskaņā "Žalgiris" jau bija iedzinēju pozīcijās, zaudējot ar viena punkta starpību.

Pēdējā ceturtdaļā Lietuvas komandas spēle nesekmējās. Pretinieki pakāpeniski ieguva vēl lielāku pārsvaru, spēli pabeidzot, esot vadībā ar septiņiem punktiem.

Kaspars Vecvagars laukumā pavadīja 22 minūtes un 30 sekundes, realizēja 2 no 4 divpunktu metieniem un 3 no 5 tālmetieniem kopā gūstot 13 punktus. Viņš sakrāja trīs personiskās piezīmes, izprovocēja vienu pārkāpumu, ieguva +/- radītāju -11 un nopelnīja lietderības koeficentu 9.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!