Foto: Reuters/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmās kārtas dueļos otrās uzvaras izcīnīja Klīvlendas "Cavaliers", Losandželosas "Clippers" un Maiami "Heat" komandas.

Austrumu konferences spēcīgākā regulārā čempionāta komanda ar rezultātu 107:90 droši pārspēja Detroitas "Pistons", sērijā panākot 2-0.

"Cavaliers" komandai uzvaru sekmēja Lebrons Džeimss, kurš guva 27 punktus, bet 22 punktus sameta Kairijs Īrvings. 21 punktu pievienoja Ērls Džosefs Smits, bet 16 punkti un 10 atlēkušās bumbas Kevina Lava kontā. "Pistons" rindās 20 punktus guva Andrē Dramonds, taču viņš realizēja tikai četrus no 16 soda metieniem. 14 punkti Redžijam Džeksonam, pa 13 punktiem guva Tobiass Heriss un Kentaviuss Kaldvels-Poups.

Losandželosas "Clippers" ar rezultātu 102:81 savā laukumā pieveica Portlendas "Trail Blazers", arī izvirzoties vadībā sērijā ar 2-0.

Uzvarētājiem 25 punktus guva Kriss Pols, bet 17 punktus sameta Džonatans Rediks. "Trail Blazers" rindās pa 17 punktiem guva Deimians Lilards un Meisons Plamlijs, kura kontā arī 10 atlēkušās bumbas.

Nedaudz līdzīgāka spēkošanās bija Maiami "Heat" uzvarā pār Šarlotes "Hornets" – 115:103. Sērijā rezultāts kļuva 2-0.

Dveins Veids izcēlās ar 28 punktiem, 18 punktus pievienoja Gorans Dragičs, bet 17 punkti un 13 atlēkušās bumbas Hasāna Vaitsaida kontā. "Hornets" komandā Kemba Volkers guva 29 punktus, bet 25 punkti Elam Džefersonam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!