"Triobet" Baltijas Basketbola līgā aizvadītajā nedēļā tika aizvadītas sešas spēles un augstvērtīgāko individuālo sniegumu uzvarētāju komandas sastāvā parādīja Kārlis Apsītis, kurš palīdzēja "Ogrei/Lumho Tyre" pieveikt Baltkrievijas komandu "Borisfen", informē BBL.

24 gadus vecais Kārlis Apsītis jau savās pirmajās divās BBL spēlēs šosezon spēlēja rezultatīvi, gūstot 18 punktus pret "Jēkabpili" un 15 punktus pret "Tarvas". Taču šonedēļ pret baltkrievu "Borisfen" viņš grozam uzbruka vēl precīzāk, trāpot deviņus no desmit metieniem no spēles un gūstot 21 punktu.

Apsītis arī savāca sešas atlēkušās bumbas un izdalīja trīs rezultatīvas piespēles, kas mača protokolā tika novērtēts ar efektivitātes koeficientu +28. Ogres komanda ar Apsīša palīdzību pieveica "Borisfen" ar 18 punktu pārsvaru (77:59) un guva otro panākumu trīs "Triobet" BBL spēlēs, kamēr Apsītis ar nedēļas otru augstāko efektivitātes koeficientu izpelnījās nedēļas labākā spēlētāja godu.

Vislabākais efektivitātes koeficients pagājušajā nedēļā bija "AVIS Rapla" pārstāvim Tomasam van der Marsam, sezonas pirmās nedēļas MVP, kurš ar 24 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām tika pie efektivitātes +29. Taču viņa komanda cieta smagu sakāvi, ar 24 punktu starpību zaudējot "Liepājai/Triobet", un uz nedēļās labākā spēlētāja titulu Nīderlandes centrs van der Marss līdz ar to nepretendēja.

Savukārt no pagājušajā nedēļā uzvaras svinējušo komandu pārstāvjiem Apsītim vistuvāk bija "Barons kvartāla" leģionārs Deniss Krestiņins, kurš palīdzēja savam klubam ar 95:84 pieveikt "Nevežis". Krestiņins guva tikai desmit punktus, taču deviņas atlēkušās bumbas un piecas pārtvertas piespēles ļāva viņam iegūt efektivitātes koeficientu +24.

Šajā nedēļā BBL tiks aizvadītas sešas spēles. Trīs no tām otrdien, bet vēl trīs trešdien. Latvijā notiks trīs mači – "Valmiera/Ordo" otrdien uzņems "Jēkabpili", "Liepāja/Triobet" trešdien uzņems "Nevežis", bet "Barons kvartāls" arī trešdien sagaidīs "AVIS Rapla".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!