Foto: AP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" latviešu spēlētājs Kristaps Porziņģis pēc otrdien piedzīvotā zaudējuma atzina, ka būtu vēlējies vairāk laika pavadīt laukumā pēdējā ceturtdaļā, jo teicami aizvadījis trešo ceturtdaļu.

Otrdienas mačā "Knicks" viesos ar 89:102 zaudēja Detroitas "Pistons", bet latvietis 12 no saviem 18 punktiem guva trešajā ceturtdaļā. Pēdējā ceturtdaļā viņš laukumā iznāca tikai 3:22 minūtes pirms spēles beigām un šajā laikā izdarīja tikai vienu metienu, kas bija neprecīzs, tāpat kā visi pārējie "Knicks" metieni mača izskaņā. "Knicks" treneris Džefs Hornačeks pēdējā ceturtdaļā laukumā Porziņģa vietā sūtīja Lensu Tomasu, kurš vairāk ir aizsardzības stila spēlētājs.

Pēc mača, atbildot uz žurnālistu jautājumu par pēdējo ceturtdaļu, Porziņģis neslēpa, ka būtu vēlējies vairāk laika laukumā. "Otrajā puslaikā es biju labāks uzbrukumā. Bet lēmumu pieņem treneris. Viņš tobrīd uzskatīja, ka tas (aizsardzības stila spēle) būs labāk komandai. Es vienmēr gribu būt laukumā. Bet mēs zaudējām spēli. Un pēdējā ceturtdaļa nebija priekš mums tā labākā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!