Foto: AFP/Scanpix
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis no Ņujorkas "Knicks" komandas pēc rezultatīvā snieguma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret Fīniksas "Suns" pastāstīja par savu konfliktu ar pretinieku.

Jau vēstīts, ka Porziņģis otrdien NBA spēlē guva 34 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, bloķēja trīs pretinieku metienus, pārtvēra trīs bumbas, bet "Knicks" pagarinājumā ar 111:113 (25:31, 23:25, 27:31, 28:16, 10:12) zaudēja Fīniksas "Suns".

"Mums bija daudz iespēju nodrošināt uzvaru, taču netrāpījām labus metienus. Arī es neizmatoju iespējas, un tas bija svarīgi. Mēs zaudējām spēli, un tas ir smagi, bet mums jāskatās uz priekšu un jāgūst mācība," pēc spēles

Mača trešajā ceturtdaļā Porziņģim bija saķeršanās ar Fīniksas "Suns" spēlētāju Markīsu Krisu, taču tas latvieti iedvesmoja, un viņš pēc tam palīdzēja savai komandai atspēlēties no 12 punktu deficīta.

"Mums bija vārdu apmaiņa. Mēs abi spēlējām agresīvi, viņš "uzsita" asu piezīmi, es sadusmojos un šādi noreaģēju. Viss ir kārtībā, basketbols ir agresīvs. Es daudzos momentos esmu bijis dusmīgs, vienmēr cenšos sevi nomierināt. Arī šajā epizodē tāds biju. Kad šī situācija noslēdzās, uzreiz domāju kā iemest soda metienus," skaidroja Porziņģis.

Tikmēr Karmelo Entonijs uzskata, ka Porziņģa nelielais konflikts ar Krisu motivēja "Knicks" spēlētājus, jo tas parādīja, ka komandas gars ir labs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!