Foto: AP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" latviešu spēlētājs Kristaps Porziņģis pēc trešdienas mača atzina, ka pirms cīņas nav juties pilnībā atveseļojies, bet adrenalīns un pretinieku Bruklinas "Nets" brīžiem rupjā darbība tikai palīdzējusi komandai izcīnīt uzvaru.

Porziņģis vēdera vīrusa dēļ izlaida "Knicks" spēli otrdien, kad Ņujorkas komanda ar 101:117 piekāpās Vašingtonas "Wizards". Trešdien vēl pirms spēles pret "Nets" nebija skaidrības par Porziņģa dalību, tomēr latvietis devās laukumā, izcēlās ar "double double", bet "Knicks" uzvarēja ar 95:90. Porziņģis 12 no saviem 19 punktiem guva pēdējā ceturtdaļā, kad "Knicks" atspēlējās un izcīnīja panākumu.

"Šorīt pamodos un nebija nepatīkamo sajūtu. Ķermenis jutās daudz labāk, lai gan pēdējās dienās īsti nebiju neko ēdis un bija grūti. Centos noskaņoties mentāli un sevi sapurināt, lai izdarītu visu, ko spēju," pēc spēles žurnālistiem teica Porziņģis, kurš norādīja uz pretinieku brīžiem rupjo spēli. "Kad spēlēju, dažādu iemeslu dēļ man ir daudz adrenalīna. Dažreiz esmu satrakojies, tad palīdz adrenalīns. Šajos brīžos pat nedomā, ka esi noguris. Tikai dodies uz priekšu. Tad arī jārāda viss, ko māki."

NBA Austrumu konferences kopvērtējumā "Knicks" ar 22 uzvarām un 29 zaudējumiem ieņem 11. vietu, bet kārotajā astotajā vietā, kas dod dalību "play off" mačos, ar 23 uzvarām un 27 zaudējumiem atrodas Šarlotas "Hornets". Tagad "Knicks" būs piecas mājas spēles, pēdējā no kurām 12. februārī Ņujorkā viesosies Dāvis Bertāns un Sanantonio "Spurs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!