Foto: DELFI.ee
Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas ģenerālsponsors nākamajā sezonā būs azartspēļu izklaides uzņēmums "Paf", kas Latvijā zināms ar zīmolu "Pafbet", bet Igaunijā - ar "Paf".

Kā informē Latvijas Basketbola savienība, "Pafbet" Latvijas – Igaunijas Basketbola līgas čempionātā 2019./2020. gada sezonā piedalīsies 15 komandas. Latviju pārstāvēs apvienotās līgas pirmās sezonas čempioni BK "Ventspils", Latvijas čempioni "VEF Rīga", "Jūrmala Betsafe", BK "Ogre", "Latvijas Universitāte", BK "Liepāja" un "Valmiera Glass"/ Vidzemes Augstskola, bet Igauniju – Tallinas "Kalev/Cramo", "Tartu Ulikool", "Rapla", "Taltech", "Parnu Sadam", "Valga/Valka", "TLU Kalev" un "Rakvere".

No septembra beigām līdz 2020. gada 22. martam komandas sacentīsies divu apļu turnīrā. Līgas čempionus noskaidros "Final 4" turnīrā 3. un 4. aprīlī, pēc tam notiks abu valstu čempionātu izslēgšanas turnīri. Tuvākajā laikā rīkotāji plāno publicēt "Pafbet" Latvijas – Igaunijas Basketbola līgas spēļu kalendāru.

"Sadarbība ar Latvijas-Igaunijas Basketbola līgu, kuras pirmā sezona dāvāja daudz sportisko intrigu un beidzās ar aizraujošu finālturnīru, mums noteikti ir patīkams izaicinājums. Nevēlamies būt tikai kārtējais kādas līgas atbalstītājs, bet, daloties ar gadu gaitā iekrātajām zināšanām, piešķirt basketbolam aizvien lielāku nozīmi un veicināt basketbola izaugsmi gan spēļu laukumos, gan ārpus tiem," uzsver "Pafbet.lv" mārketinga vadītājs Rihards Streiķis.

"Apvienojot spēkus ar Igaunijas Basketbola federāciju un klubiem, esam izveidojuši kvalitatīvas sacensības, kas nodrošina labus apstākļus Latvijas komandu un spēlētāju izaugsmei, ir interesantas gan skatītājiem, gan atbalstītājiem. Sadarbība ar starptautiskajā arēnā veiksmīgi strādājošo uzņēmumu Pafbet palīdzēs Latvijas – Igaunijas līgai kļūt stabilākai, stiprākai un populārākai," saka
Latvijas Basketbola savienības prezidents Valdis Voins.

"Latvijas – Igaunijas Basketbola līgas attīstība ir pierādījums tam, ka kopā spējam paveikt lielas lietas. Esmu pārliecināts, ka "Paf" iesaistīšanās līgai piešķirs jaunu enerģiju un drīz varēsim baudīt pirmos darba augļus," norāda Igaunijas Basketbola federācijas prezidents Jāks Salumets.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!