Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis nespēja izskaidrot, kas notika ar Dalasas "Mavericks", kad tā nenosargāja 30 punktu pārsvaru pār Toronto "Raptors" un piedzīvoja sāpīgu zaudējumu.

Jau vēstīts, ka Porziņģis guva 19 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, kā arī bloķēja trīs pretinieku metienus, bet "Mavericks" izbraukumā ar 107:110 piekāpās NBA čempionvienībai Toronto "Raptors".

"Ja godīgi, šī bija savāda spēle. Es joprojām nespēju saprast, kas notika. Mēs nepareizi atbildējām uz viņu radīto spiedienu un enerģiju. Tā arī ir atbilde, kāpēc viņiem izdevās veikt tik lielu izrāvienu un uzvarēt," Porziņģa teiktais pēc spēles citēts portālā "dallasnews.com".

Lai arī piedzīvots sāpīgs zaudējums, Porziņģis saskatīja arī pozitīvas iezīmes Dalasas komandas sniegumā.

"Es domāju, ka mēs atkal pierādījām, ka varam spēlēt. Mēs esam laba komanda pat bez Lukas (Dončiča). Mums ir labu spēlētāju grupa. Mēs bijām vadībā ar 30 punktu pārsvaru pār Toronto viņu laukumā. Mēs nespējām noslēgt spēli. Jā, viņi veica izrāvienu, un tas bija par daudz."

"Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails bija sarūgtināts par piedzīvoto neveiksmi, taču viņš uzņēmās atbildību par to.

"Ļoti sarūgtinošs zaudējums. Es uzņemos visu atbildību par to. Mēs nonācām līdz punktam, kad zaudējām savu agresivitāti. Taču jāuzslavē Toronto, jo viņi padarīja lielisku darbu. Mēs nespējām atbildēt pietiekami labi," sacīja Kārlails, kurš citēts "Mavericks" mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!