Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" latviešu centram Kristapam Porziņģim pēc ceturtdienas spēles veiktas medicīniskās pārbaudes, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Porziņģis ceturtdien mačā pret Sanantonio "Spurs" guva 13 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, bet "Mavericks" svinēja uzvaru ar 102:98. Pēc spēles liepājnieks sūdzējies par sāpēm kreisajā pēdā, tāpēc viņam veiktas pārbaudes. Tajās gan nekas slikts neesot atklāts.

2018. gada februārī, spēlējot Ņujorkas "Knicks" rindās, Porziņģis guva smagu kreisā ceļgala traumu, saraujot krusteniskās saites. Latviešu basketbolists izlaida nākamo sezonu, kuras laikā tika aizmainīts uz "Mavericks", un laukumā atgriezās tikai šajā sezonā. "Mavericks" rindās šajā sezonā viņš vidēji spēlē guvis 17,6 punktus, izcīnījis 9,6 atlēkušās bumbas un izdarījis 1,4 rezultatīvas piespēles.


"Mavericks" komanda šosezon 30 spēlēs guvusi 20 uzvaras. Nākamo spēli Dalasas komanda aizvadīs sestdien, kad tiksies ar šosezon vāji spēlējošo Goldensteitas "Warriors", bet jau nākamajā dienā vienību gaida tikšanās ar spēcīgo Losandželosas "Lakers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!