360 TV raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien, 22. janvārī, pie vadītāja Armanda Pučes viesojās Raimonds Vējonis, Anete Jēkabsone-Žogota un Kaspars Cipruss, kuri kandidēja uz Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidenta amatu.

Otrdien notikušajās LBS prezidenta vēlēšanās negaidīti pārliecinošu uzvaru guva bijušais Valsts prezidents Vējonis, apsteidzot Jēkabsoni-Žogotu. Savukārt Cipruss pirms vēlēšanām savas prezentācijas laikā atsauca kandidatūru.

"Man ir nogurums, iztukšojums un vilšanās," – saka Anete Jēkabsone Žogota, atzīstot, ka LBS prezidenta priekšvēlēšanu kampaņas laiks sašķēlis basketbola sabiedrību.

Raimonds Vējonis, par spīti Anetes atteikumam darboties LBS valdē, pauda cerību, ka "ja mums visiem trijiem kopā rūp basketbols, atradīsim kopēju valodu."

Tikmēr, pēdējā brīdī savu kandidatūru par labu Raimondam Vējonim atsaukušais Kaspars Cipruss pauda cerību, lai pēc vēlēšanām beigtos šķelšanās un sāktos kopīgs darbs.

Sarunu ar visiem pretendentiem skaties jau šovakar, plkst. raidījumā "Hattrick ar Puči" Helio iTV kanālā 360TV un Shortcut.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!