Latvijas basketbolista Jāņa Strēlnieka aģents Artūrs Kalnītis izskanējušo informāciju, ka Maskavas CSKA lauzīs līgumu ar latvieti nosaucis par baumām, raksta portāls "Izvestija".

Jau vēstīts, ka Krievijas portāls "championat.ru atsaucās uz vārdā nenosauktu avotu, kas vēsta, ka Strēlnieks un CSKA drīzumā lauzīs līgumu.

"Nepārāk sen runāju ar CSKA viceprezidenti Natāliju Furajovu, un viņa nesāka runāt par iespējamo līguma laušanu ar Jāni. Domāju, ka tās ir tikai baumas," sacīja Kalnītis. "Man nav saprotams, no kurienes tās radušās. Viņam patīk komanda, organizācija. Dodu 85 līdz 90 %, ka 2020./2021. gada sezonu Strēlnieks pavadīs Maskavas klubā."

"Jānis ir spēcīgs basketbolists ar lielu pieredzi Eirolīgā. Viņš sastāvā nepazuda un deva komandai labumu. Ja klubs tomēr nolemj šķirties no viņa, tad būs jāmaksā ļoti solīda kompensācija, kas sastādīs lielāko līguma daļu. Tāpēc neredzu nekādu ieguvumu," norādīja Strēlnieka aģents.

Strēlnieks šosezon ULEB Eirolīgā 21 spēlē caurmērā guva septiņus punktus, izcīnīja 1,9 atlēkušās bumbas un pievienojas divas rezultatīvas piespēles. Savukārt Vienotās līgas čempionātā basketbolists 13 mačos laukumā caurmērā pabija 20 minūtes, to laikā izceļoties ar 7,8 punktiem un 2,2 rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!